RETOURBELEID

Overzicht

Ons restitutie- en retourbeleid is 30 dagen geldig. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het artikel moet in de originele verpakking zitten.Cadeaubonnen kunt u niet retourneren.Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Daarom vragen we naar uw bestelnummer in ons retourformulier. Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend:

  • Boek met duidelijke gebruikssporen
  • Cd’s, Dvd’s en software die is/zijn geopend.
  • Elk item dat niet in originele staat verkeert, beschadigd en/of niet compleet is om redenen die niet aan muziekboekhandel.nl te wijten valt
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.Als de artikelen zijn goedgekeurd, wordt uw terugbetaling zo snel mogelijk verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen het bedrag op uw rekening teruggestort.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.Vervolgens kunt u contact opnemen met uw bank of creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel is bijgeschreven.Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op.

Verkoop artikelen

Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd. Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Ruilen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u wilt ruilen voor hetzelfde artikel, neem dan alstublieft contact met ons op.

Verzending

Om uw product te retourneren, moet u uw product opsturen naar: Leo Music & AudioHoofdstraat 1009501 CR Stadskanaal U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat het omgeruilde product bij u is, variëren.Als u duurdere artikelen retourneert, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor vragen over terugbetalingen en retourneren.