Hoe vind je nou het juiste boek?

We hebben het al vaker gezegd: het juiste boek is soms lastig te vinden. Met alle lesmethodes, speelboeken en songbooks raak je snel het overzicht kwijt.

Hoe vindt je nou het boek dat je zoekt? Hiervoor hebben we een handig stappenplan:

  1. Kies je instrument

Klinkt logisch natuurlijk! Maar het is wel belangrijk om te weten of het boek geschikt is voor jouw instrument. Songbooks worden bijvoorbeeld ook wel PVG boeken genoemd: Piano, Vocal en Guitar. Maar zo’n boek is ook geschikt om de melodielijn op bijvoorbeeld een viool of een dwarsfluit te spelen. Let daar dus op!

  1. Bepaal wat je speelniveau is

Ben je een beginnende speler? Dan zijn onze methodeboeken iets voor jou! Hiermee leer je stap voor stap je instrument kennen en bespelen. Ga je naar muziekles? Vraag dan éérst aan je muziekdocent welk boek je moet hebben! Vaak weten zij welke methode je moet gebruiken.

  1. Blader rustig tussen de boeken

Veel boeken hebben al een productomschrijving. Lees deze goed door! We kunnen je helaas niet de gehele inhoud van het boek laten zien op de website, maar vooral van de kaft van het boek kun je veel informatie halen, zoals het volume (moeilijkheidsgraad), stijl, lesboek/speelboek, enzovoorts. Kijk daar dus vooral naar! Klik hiervoor op een productcategorie van je instrument, of kijk eens tussen onze songbooks!

  1. Bel/app/mail/postduif/rooksignaal ons!

Elke werkdag (en op zaterdag) zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0599-612346, op het mobiele nummer 0625056498 (whatsapp) en via e-mail! Ook kun je een berichtje achterlaten op onze website.

Ons team heeft ontzettend veel ervaring en staan je direct te woord met advies en informatie. Ook kunnen zij meer vertellen over specifieke boeken en regelen dat je het boek even in kunt kijken!

We hopen dat je hier iets mee kunt!

Groetjes, Linde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.